042 / 625 666, 042 / 621 758, 0884 106 515

Автомобили под наем и трансфери

Автомобил под наем

При наемане на автомобил всеки шофьор трябва да представи:

  • Валидна международна кредитна карта на негово име, като гаранция за заплащане на допълнителни услуги, които той може да използва (не се приема депозит в кеш);
  • Валиден паспорт;
  • Валидна българска и международна шофьорски книжки с идентични данни.

автомобили под наемАвтомобилът се пази за клиента до 2 часа след упоменатия час за взимане, записан във ваучера за наемане или до края на работното време на местния офис. Един наемен ден е 24 часа. Забавяне при връщането на автомобилът или удължаване на периода за отдаване под наем над определения брой дни посочен във ваучера, ще доведе до доплащане. Ваучерът е персонален и е валиден само за клиента на автомобила (чието име е отбелязано на ваучера) и за елементите уточнени в него.

 

Гориво: Обикновено колата се предоставя с пълен резервоар с гориво. Клиентът трябва да я върне в същото състояние, в което е била при нейното получаване. При връщане на колата с частично пълен резервоар с гориво, клиентът следва да заплати такса, която ще бъде определена според местната цена на компанията рентьор, плюс допълнителна такса за обслужване.

 

ТРАНСФЕРИ

летище-хотел-летище

летище-пристанище-летище

Трансфери

Ако не желаете  автомобил под наем, може да се възползвате от частен трансфер.

Още при пристигане на летището ще Ви чака шофьор с табела с Вашето име. Той предварително ще е запознат с детайлите по Вашето пътуване и адреса на хотела, в който ще отседнете. Шофьорът  ще Ви чака до 1 час след кацането на самолета.