042 / 625 666, 042 / 621 758, 0884 106 515

Ваучери

ВАУЧЕРИТЕ ЗА ПОДАРЪК – ПЪТУВАНЕ, са чудесна възможност за оригинален подарък! 

Независимо от повода – рожден ден, сватба, годишнина; израз на благодарност; награда или просто изненада за любим човек – ваучерът за мечтано пътуване или почивка със сигурност ще зарадва истински своя притежател!

ВаучерВаучерът за подарък е предплатена туристическа услуга – самолетна, автобусна екскурзия или почивка, хотелска резервация в страната или чужбина, самолетен билет. Ваучерът е документ, който дава право на приносителя му да получи туристическа услуга в офисите на Скай тур.

 

С ваучерът  за определена стойност, купувачът заплаща избрана от него сума, посочена във ваучера, а притежателят му има възможност сам да избере за каква туристическа услуга да го използва. След получаване на ваучера, притежателят му може да се информира за предлаганите от Скай тур оферти и налични места и да направи резервация за избрано от него пътуване .В случай, че предплатената сума е по-малка от цената на избраното пътуване, потребителят заплаща разликата до пълната стойност на избраната услуга. В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от заявените услуги – разликата не се възстановява. Ваучерът за определена стойност е със срок на валидност 1 година от датата на издаване.

 

Общи правила и условия:

Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.

Ваучерът се използва еднократно.

Ваучерът не може да се преиздава.