042 / 625 666, 042 / 621 758, 0884 106 515

Ваучери

ВАУЧЕРИТЕ ЗА ПОДАРЪК – ПЪТУВАНЕ, са чудесна възможност за оригинален подарък! 

Независимо от повода – рожден ден, сватба, годишнина; израз на благодарност; награда или просто изненада за любим човек – ваучерът за мечтано пътуване или почивка със сигурност ще зарадва истински своя притежател!

Прочети още...

Информация за ваучери

ВАУЧЕРИТЕ ЗА ПОДАРЪК – ПЪТУВАНЕ, са чудесна възможност за оригинален подарък! 

Независимо от повода – рожден ден, сватба, годишнина, израз на благодарност, награда или просто изненада за любим човек – ваучерът за мечтано пътуване или почивка със сигурност ще зарадва истински своя притежател!

 

Ваучерът за подарък е предплатена туристическа услуга– самолетна, автобусна екскурзия или почивка, хотелска резервация в страната или чужбина, самолетен билет. Ваучерът е документ, който дава право на приносителя му да получи туристическа услуга в офисите на Скай тур.

 

С ваучерът  за определена стойност, купувачът заплаща избрана от него сума, посочена във ваучера, а притежателят му има възможност сам да избере за каква туристическа услуга да го използва. След получаване на ваучера, притежателят му може да се информира за предлаганите от Скай тур оферти и налични места и да направи резервация за избрано от него пътуване .В случай, че предплатената сума е по-малка от цената на избраното пътуване, потребителят заплаща разликата до пълната стойност на избраната услуга. В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от заявените услуги – разликата не се възстановява. Ваучерът за определена стойност е със срок на валидност 1 година от датата на издаване.

 

Общи правила и условия:

  • Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.
  • Ваучерът се използва еднократно.
  • Ваучерът не може да се преиздава.

За нас

Туристическа агенция "Скай Тур" ООД съществува от 09.06.2003г.

Притежава лиценз № 05146 за туристически агент.

"Скай Тур" ООД работи в партньорство с всички представени авиокомпании в България.

 

Удостоверение

 

Условия за ползване

Този уебсайт се притежава и управлява от ТА Скай Тур ООД и се предоставя само с информационна цел.

Информацията, представена в интернет страницата www.skytourbg.com се актуализира и проверява ежедневно, но съществува вероятност част от изнесените данни в сайта в настоящия момент да не са актуални. ТА Скай Тур ООД не носи отговорност за пълнотата и достъпът до информацията, публикувана на този сайт поради факта, че част от информацията се предоставя и показва автоматично от сайтове на партньорите на ТА Скай Тур ООД.

Информацията на този сайт не може да бъде възприемана като отправена оферта за сключване на сделка или договор. За изготвяне на оферта или договор се свържете с нас на посочените е-mail адреси, телефони или формуляри за запитвния, или на място в офиса на ТА Скай Тур ООД. За валидна и официална се счита оферта изготвена съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ, предоставена в офиса на ТА Скай Тур ООД на хартиен носител или предоставена по електронна поща.

Съдържанието на този сайт е собственост на ТА Скай Тур ООД и информацията в него е защитена според Закона за авторското право и сродните му права. Сайтът е за лична и некомерсиална употреба. Вие нямате право да модифицирате, копирате, разпространявате, предавате, показвате, изпълнявате, репродуцирате, публикувате, лицензирате, създавате производни продукти, трансферирате или продавате каквато и да е информация, софтуер, продукти или услуги, придобити от сайта на ТА Скай Тур ООД, освен с информационна цел за лична употреба.